Verkopen op Bol.com

Met méér dan 13 miljoen actieve klanten, is Bol.com verreweg de grootste Marketplace van Nederland. Het verkopen op Bol.com is iets wat bijna ieder bedrijf met fysieke producten kan!

Waarom verkopen op Bol.com?

Bol.com is een begrip in de Nederlandse samenleving. Met ongeveer 2 miljoen unieke dagelijkse bezoekers is Bol het grootste e-commerce platform voor consumenten in Nederland. Veel klanten surfen rechtstreeks naar de website van Bol voor het bestellen van hun producten. Daarnaast is de vindbaarheid van bol.com binnen verschillende google categorieën van een hoog niveau waardoor Bol veel indirecte traffic genereert.

#1

Webwinkel in Nederland

11

Actieve gebruikers NL+BE

+50000

Verkooppartners

Bol partner worden

Een groot deel van de conversie op Bol ligt binnen het assortiment van de Bol partners. Dankzij deze verkooppartners is bol in staat om een uitgebreid en divers assortiment aan te bieden. Iedere aanbieder heeft de mogelijkheid om zich aan te melden voor het partnerprogramma en Logistiek via Bol.com. Toch raden wij aan om eerst onderzoek te doen naar de mogelijkheden van jouw merk op deze marktplaats. Voldoe je aan de gestelde voorwaarden? Hoe liggen de verhoudingen met de directe- en indirecte concurrentie?

Bol.com integratie met een integrator

De Bol marktplaats is volledig geïntegreerd in meerdere integrators, zoals Channable en ChannelEngine. Geen handmatige handelingen meer! Een integrator is de perfecte interface tussen Bol en je eigen webshop.

  • Beheer al je marktplaatsen in één overzichtelijk systeem
  • Altijd de actuele voorraad en prijs
  • Productinformatie gecentraliseerd
  • Orderverwerking in jouw webshop
  • Ook mogelijk in combinatie met Logistiek via Bol.com
Meer over Marketplace Integrators

Verkopen op Bol.com

Klaar om jouw omzet te verhogen?

Onze Bol.com specialisten nemen graag persoonlijk de tijd voor jouw vragen en wensen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie op Bol.com, of kom je er zelf niet helemaal uit? Bekijk dan onze pagina verkopen op Bol.com uitbesteden eens, of neem contact op met één van onze medewerkers!

Meer informatie?

Onze Marketplace-kennisbank