Amazon uitbesteden

Haal zonder zorgen het maximale uit de potentie van Amazon

Waarom Amazon uitbesteden?

Amazon is een geavanceerde marktplaats die verkopers veel ruimte biedt om uitgebreid en specialistisch producten aan te bieden. Amazon is uniek in het bieden van Amazon A+ content en de mogelijkheid tot het bouwen van een volledig eigen merk-Store, de Amazon Brand-Store. Voor verkopers is dit een groot voordeel maar het vraagt ook om kennis en veel tijd. Lang niet iedere aanbieder vindt zijn weg makkelijk op Amazon of heeft er de tijd voor. Alleen al het bouwen van een sterk account, het zorgen voor een merkregistratie en de btw-nummers op orde krijgen zijn problemen die wij vaak tegenkomen.

Amazon Duitsland specialisten

MPExpert heeft nog als bijzondere expertise Amazon Duitsland; wij hebben binnen MPExpert meerdere native-Duitsers in dienst die naast de Duitse vertalingen ook veel kennis van de Duitse markt en de consument hebben. De strategische adviezen van onze Duitsland kenners geven ons de mogelijkheid om accounts, producten en Amazon Stores op Amazon DE nog beter te laten aansluiten op de wensen van de Duitse consumenten.

Bespaar tijd en verhoog je omzet door het verkopen op Amazon uit te besteden aan een specialist. MPExpert staat klaar voor het van A-tot-Z opzetten, optimaliseren en beheren van jouw account op Amazon. Wij zorgen ervoor dat alle diensten van Amazon worden benut en jouw merk groeit Amazon!

Meer over Amazon uitbesteden?

Amazon full service account management

Het bouwen van merk autoriteit en het succesvol verkopen op Amazon vraagt behoorlijk wat tijd en vooral kennis. Voor veel bedrijven is het succesvol opzetten van een Seller Central account tot het data gestuurd bijhouden- en bijsturen van de performance een grote uitdaging. Met full service account management staan wij klaar voor alle aspecten van het verkopen op Amazon. Van advies en strategie tot de uitvoering die precies past bij jouw organisatie.

Bij onze pakketten leveren wij de volgende service

Amazon uitbesteden

Klaar om jouw omzet te verhogen?

Onze Amazon specialisten helpen je graag. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie op Amazon? Bekijk onze pagina verkopen op Amazon eens of neem contact op met één van onze medewerkers.

Meer informatie?

Onze Marketplace-kennisbank