Marketplace Academy

Alle producten staan prachtig op de Marketplaces, de SEO is helemaal in orde en de verkoop blijft stijgen. Tijd om met behoud van dezelfde kwaliteit alles intern over te nemen? Dat kan snel en makkelijk met de MPAcademy!

De MarketPlace Academy

Heb je de mensen in huis maar hebben ze nog niet de nodige marketplace power? MPE beschikt over prachtige trainingen voor alle facetten binnen het Marketplace proces. Door onze trainingen krijgen mensen in korte tijd de vaardigheden die ze nodig hebben om met plezier en power de business te genereren en te managen. Wij geven trainingen over alle fasen van het marketplace proces.

Marketplace Learn & Management traject

Met het Learn & Management traject beheren wij de marketplaces en leiden de nieuwe in-house marketplace specialist op. Dit is een persoonlijke training; stap voor stap doorlopen wij de processen en veel voorkomende problemen. Na de training ontvangt de cursist een certificaat waarop wij omschrijven wat er is behandeld en welke marketplace vaardigheden de medewerker beheerst.

Veelvoorkomende thematiek in de cursus:

  • Het toevoegen / updaten van de producten
  • Marketplace SEO
  • Het aanmelden van een fulfilment zending
    (Fulfilment by Amazon of Logistiek via Bol).
  • Adverteren op de marketplaces
  • Succesvol bouwen van A+ content
  • Hoe bouw je een winstgevende Amazon store

Een Marketplace cursus op maat

Onze cursussen worden afgestemd op de wensen en reeds beschikbare kennis van de medewerker; wij maken altijd een passend voorstel op maat. Na ontvangst van het certificaat staan wij indien gewenst ook nog klaar met de helpdesk service voor advies en strategie.

Voor het Learn en Management traject MP Academy maken wij altijd een offerte op maat, afgestemd op de behoefte en de vraag van de klant.

Meer over de MarketPlace Academy

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Onze MarketPlace Academy specialisten staan je graag te woord. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe MPExpert jouw bedrijf kan laten groeien op de marketplaces.

Meer informatie?

Onze Marketplace-kennisbank