Marketplace marketing

De toekomst van e-commerce

 

Marketplace Bureau

De e-commerce markt heeft zich in de afgelopen jaren binnen verschillende sectoren van de online verkoop sterk ontwikkeld. Er is één trend die wereldwijd de markt voor e-commerce op grote schaal overheerst: de Marketplaces. Steeds meer consumenten vinden hun weg naar deze ‘’one-stop shops’’ en bedrijven zoeken naar steeds meer mogelijkheden om deze klanten te vinden: Marketplace marketing is geboren.

Voor merken zijn de huidige e-commerce ontwikkelingen een onmisbare kans geworden om het eigen bereik en daarmee de afzetmarkt te vergroten en uit te breiden.

Als full service Marketplace partner staan wij klaar voor alle aspecten van het verkopen op de Marketplaces. Van advies en strategie tot de uitvoering die precies past bij jouw organisatie.

Amazon uitbesteden
Bol.com uitbesteden

Marketplace
integrators

Marketplace
academy

De MarketPlace Partners

Wij geloven dat iedereen zijn eigen specialisme heeft. Daarom hebben wij ervoor gekozen om uitsluitend met vaste partners samen te werken die met dezelfde kennis en professionaliteit jouw overige uitdagingen van de online verkoop tot een succes zullen maken. Wij werken al geruime tijd met onze partners samen en zij voldoen allen aan de kwaliteitseisen die wij aan onze partners stellen. Door dit succesvolle samenwerkingsverband kunnen wij onze klanten professioneel en efficiënt een one-stop shop aanbieden. Iedereen werkt vanuit zijn kracht en specialisme voor het best mogelijke resultaat voor jouw bedrijf!

Product fotografie

Vertaalbureau

Marketplace marketing

Klaar om jouw omzet te verhogen?

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Onze Marketplace experts staan je graag te woord. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe MPExpert jouw bedrijf kan laten groeien op de Marketplaces.

Meer informatie

Onze Marketplace-kennisbank