Verkopen op Orderchamp

Met méér dan 150.000 aangesloten retailers, is Orderchamp een prachtig B2B platform om internationaal te groeien en relaties op te bouwen.

Waarom verkopen op Orderchamp?

Orderchamp biedt je de unieke kans om je producten via één platform aan te bieden aan meer dan 150.000 retailers in heel Europa. Hierdoor vergroot je direct je bereik zonder de noodzaak van meerdere distributiekanalen. Orderchamp vereenvoudigt het proces van internationale verkoop, zodat je je kunt concentreren op wat je het beste doet: het creëren van fantastische producten. Verkoop op Orderchamp en benut het volledige potentieel van je merk!

#1

B2B platform van Nederland, België, Duitsland

>150.000

Aangesloten retailers

>7000

Aangesloten merken

Orderchamp partner worden

Om partner te worden, vraagt Orderchamp leveranciers om aan een aantal voorwaarden te voldoen. Je dient producten van hoge kwaliteit te leveren, een sterke merkidentiteit te hebben en een consistente voorraad te kunnen garanderen. Ben jij benieuwd of jouw assortiment past op Orderchamp? Wij kijken graag met je mee!

Orderchamp integratie met een integrator

De Orderchamp B2B Marketplace is volledig geïntegreerd in meerdere integrators, zoals Channable en ChannelEngine. Geen handmatige handelingen meer! Een integrator is de perfecte interface tussen Orderchamp en je eigen webshop.

  • Beheer al je marktplaatsen in één overzichtelijk systeem
  • Altijd de actuele voorraad en prijs
  • Productinformatie gecentraliseerd
Meer over Marketplace Integrators

Verkopen op Orderchamp

Klaar om jouw omzet te verhogen?

Onze Orderchamp specialisten nemen graag persoonlijk de tijd voor jouw vragen en wensen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie op Orderchamp, of kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact op met één van onze medewerkers!

Meer informatie?

Onze Marketplace-kennisbank