Duitse VerpackG-verpakkingswet

Verkoop jij in Duitsland? Zorg ervoor dat je voldoet aan de Duitse VerpackG-verpakkingswet!

Bij Marketplace Expert zijn wij er trots op om partner van Lizenzero.de te zijn. Dankzij dit strategische partnerschap ben je in staat volledig te voldoen aan de eisen van de verpakkingswetgeving in Duitsland!

Lizenzero biedt de oplossing voor naleving van de Duitse VerpackG-verpakkingswet. Alle processen zijn volledig digitaal en zo ontworpen dat ze moeiteloos verlopen.

Met Lizenzero als MPPartner ben jij zeker van een goede naleving van de Duitse verpakkingswet!

Het belang van een verpakkingslicentie

Het verkrijgen van een verpakkingslicentie is van cruciaal belang. Zonder de juiste verpakkingslicentie kunnen producten niet langer op verschillende marktplaatsen (waaronder Amazon.de) worden verkocht.

Lizenzero kan u ook ondersteunen in heel Europa: Kijk op lizenzero.eu voor diverse Europese verpakkingslicenties.

Over Lizenzero

Lizenzero.de is uw partner voor verpakkingslicenties in Duitsland. Als digitaal platform van Interseroh+, een toonaangevende milieudienstverlener uit Duitsland, biedt Lizenzero.de u eenvoudige oplossingen voor de implementatie van Duitse VerpackG-verpakkingswet!

De voordelen van Lizenzero

 1. De oplossing van de Duitse VerpackG-verpakkingswet

  Met Lizenzero wordt het licenseren van uw verpakking een plezier in plaats van een last – neem deel aan uw systeem

 2. Alles-in-één pakket
  Het licentiepakket, waarvan de jaarprijs minimaal 39 euro bedraagt, bevat niet alleen uw verpakkingslicentie maar ook diverse kosteloze extra diensten. Hieronder vallen onder andere onze volumedownload voor LUCID, een online zegel en het certificaat voor resource protection, dat van essentieel belang is voor een optimale service!

 3. Duaal systeem
  Als duaal systeem verzorgt Lizenzero de gehele cyclus van uw verpakking. Dit betekent: Zij organiseren de inzameling, sortering en recycling van uw verpakking – zodat deze een nieuw leven krijgt als verpakking of product.

 

De specialist op het gebied van verpakkingslicenties

 • Onderdeel van Interseroh+
 • Al 30 jaar expertise
 • Al vanaf €39,- per jaar

Benieuwd wat Lizenzero voor jou kan betekenen?

Kan jouw bedrijf op het gebied van verpakkingslicenties nog winst behalen? Neem dan vrijblijvend contact op met Lizenzero.de om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan!

Onze Marketplace-kennisbank