Monta Fulfilment

Dé totaaloplossing op het gebied van orderverwerking.

Bij Marketplace Expert zijn wij er trots op om partner van Monta Fulfilment te zijn. Dit strategische partnerschap is gebaseerd op een gemeenschappelijke toewijding aan uitmuntendheid in e-commerce fulfilment en het bieden van optimale oplossingen aan onze klanten.

Monta Fulfilment is een vooraanstaande speler in de wereld van fulfilment en logistiek, en ons partnerschap stelt ons in staat om een breed scala aan voordelen te bieden aan e-commercebedrijven die streven naar efficiënte en succesvolle operaties.

Het belang van uitstekende fulfilment

Wij van MarketPlace Expert begrijpen het belang van een betrouwbaar logistiek proces. In het bijzonder voor bedrijven die actief zijn op grote online marktplaatsen, zoals Bol.com en Amazon.

Deze marktplaatsen stellen strikte prestatievereisten en leveringsnormen vast. Om de gunst van deze platforms te behouden en te genieten van de zichtbaarheid die ze bieden, is een naadloze fulfilmentoperatie van cruciaal belang. Een betrouwbare fulfilmentpartner kan helpen voldoen aan de eisen voor snelle verzending en nauwkeurige orderafhandeling.

Met Monta als MPPartner kunnen jouw fulfilment behoeften volledig worden vervuld.

Over Monta

Monta staat bekend als een vooraanstaande speler op het gebied van fulfilment en logistiek. Met jarenlange ervaring en geavanceerde technologische oplossingen kan Monta de orderverwerking van jouw webshop efficiënt uitvoeren. Monta biedt efficiënte en uiterst betrouwbare fulfilmentdiensten die geschikt zijn voor e-commercebedrijven van elke omvang.

De voordelen van Monta fulfilment

 1. Snelle orderverwerking
  Monta is gespecialiseerd in het snel verwerken van orders, met als resultaat kortere levertijden voor jouw klanten. Met geavanceerde fulfilmentcentra zorgen ze ervoor dat jouw producten snel en efficiënt worden verzonden.
 2. Voorraad beheer
  Door Monta in te schakelen voor het fulfilment proces, kun je genieten van geavanceerde voorraadbeheersystemen. Dit betekent dat je altijd een actueel overzicht hebt van de voorraadniveaus, waardoor je nooit misgrijpt.
 3. Schaalbaarheid
  Monta begrijpt dat jouw bedrijf kan groeien, en ze zijn klaar om met je mee te groeien. Of je nu een kleine start-up bent of een gevestigde speler, Monta’s fulfilmentdiensten kunnen worden aangepast aan alle verschillende behoeften.

 

De specialist op het gebied van fulfilment

 • 20 jaar ervaring
 • Dagelijks opzegbaar, open contract
 • Verzending en retournering al vanaf €2,95 per order
 • Performance garantie van 99.98%

Fulfilment uitbesteden?

Kan jouw bedrijf op het gebied van fulfilment nog winst behalen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze fulfilment partner Monta om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan!

Onze Marketplace-kennisbank