Verkopen op de Marketplaces

Er zijn veel verschillende marketplaces. Voor de consument zijn dit one-stop-shops. Voor bedrijven geven zij de mogelijkheid om producten aan een enorme afzetmarkt aan te bieden.

 

Waarom verkopen op de Marketplaces?

Marketplaces zijn het e-commerce kanaal van deze tijd. Sterker nog, 60% van de totale e-commerce omzet in Europa was afkomstig van marktplaatsen. Consumenten hebben hier een enorm assortiment van verschillende aanbieders ter beschikking. Verkopende partijen hebben dankzij de miljoenen bezoekers een sterke online zichtbaarheid voor hun producten. Voor vele bedrijven zijn marktplaatsen niet alleen de manier om hun online omzet te verhogen, maar kan het ook onderdeel zijn van de marketingstrategie. Door jouw producten op de marktplaatsen te plaatsen zorg je voor zichtbaarheid van je merk bij je doelgroep!

Welke marktplaatsen zijn er?

Verkopen op Amazon

Verkopen op Bol.com

Verkopen op FonQ

Verkopen op Zalando

Verkopen op Kaufland

Verkopen op Carrefour

Facebook / Instagram Store

Verkopen met Google Shopping

Verkopen op de Marketplaces

Klaar om jouw omzet te verhogen?

Onze Marketplace specialisten nemen graag persoonlijk de tijd voor jouw vragen en wensen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie op de Marketplaces, of kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact op met één van onze medewerkers!