Daag ons uit

Heb je nog vragen?
Laat ons je helpen!

Laat je terug bellen

MarketPlace Expert is nu een SBB erkend leerbedrijf!

We zijn verheugd jullie te kunnen vertellen dat MarketPlace Expert officieel erkend is als leerbedrijf door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Dit betekent dat wij vanaf nu studenten kunnen verwelkomen voor de opleidingen ”E-commerce Specialist” en ”Marketing & Communication Specialist”. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons en we kijken ernaar uit om onze kennis en expertise te delen met de volgende generatie talenten in deze bruisende vakgebieden.

Wat betekent dit voor studenten?

Als erkend leerbedrijf bieden wij studenten de mogelijkheid om te leren en te groeien in een echte professionele omgeving. Ze zullen de kans krijgen om praktische ervaring op te doen, te werken aan echte projecten en deel uit te maken van ons dynamische team van experts. Onze begeleiding en ondersteuning zullen hen helpen hun vaardigheden aan te scherpen en een diepgaand inzicht te krijgen in de wereld van e-commerce en marketingcommunicatie.

Waarom stage lopen bij MarketPlace Expert?

Bij MarketPlace Expert bieden we een stage-ervaring aan als geen ander. Je stapt binnen in een gespecialiseerd bureau dat doordrenkt is van expertise in e-commerce en marketing. Wat onze stageplaats zo dynamisch maakt, is de mogelijkheid om in aanraking te komen met diverse merken en projecten. Hier kun je verwachten dat elke dag een nieuwe en boeiende uitdaging met zich meebrengt, terwijl je onder begeleiding van ervaren professionals werkt. Jouw tijd bij MarketPlace Expert is niet alleen een kans om te groeien, maar ook om te ontdekken hoe het is om te werken binnen een gepassioneerd en gespecialiseerd team.

Hoe kunnen geïnteresseerde studenten solliciteren?

Studenten die geïnteresseerd zijn in een stage of leerplek bij MarketPlace Expert kunnen rechtstreeks contact met ons opnemen via hr@mpexpert.nl. We verwelkomen gemotiveerde en leergierige studenten die klaar zijn om hun vaardigheden in de praktijk te brengen en te groeien in een stimulerende omgeving.

Wij zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe fase en kijken ernaar uit om bij te dragen aan de professionele ontwikkeling van jonge talenten. Samen kunnen we de wereld van e-commerce en marketing communicatie verder verkennen en vernieuwen.

Neem contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *