Daag ons uit

Heb je nog vragen?
Laat ons je helpen!

Laat je terug bellen

Amazon Coupons – Boost Je Verkopen Met Slimme Marketing

Heb jij al eerder gehoord van Amazon Coupons? Deze functionaliteit binnen Amazon is een van de vele marketing manieren om je producten meer onder de aandacht te brengen. Een van de meest onderbenutte maar toch uiterst effectieve opties is Amazon Coupons. In deze blog gaan we dieper in op hoe Amazon Coupons een game-changer kunnen zijn in je marketingstrategie en hoe je deze slimme tool kunt gebruiken om je verkoop te stimuleren en klanten aan te trekken.
Custom Post Image

Wat zijn Amazon Coupons?

Amazon Coupons zijn digitale kortingsbonnen die worden aangeboden aan zowel verkopers als klanten op het Amazon-platform. Ze zijn een effectieve manier om prikkels te bieden voor het kopen van specifieke producten en kunnen worden beschouwd als een vorm van promotie. Verkopers hebben de mogelijkheid om deze coupons op hun productpagina’s te plaatsen, waardoor potentiële klanten worden aangemoedigd om te kopen. Klanten kunnen deze coupons activeren voordat ze een aankoop doen, waardoor ze extra korting krijgen op het betreffende product.

Het resultaat is een win-winsituatie: verkopers trekken meer aandacht voor hun producten en klanten genieten van extra kortingen. Het gebruik van Amazon Coupons kan de verkoop stimuleren, de zichtbaarheid vergroten en een sterke klantloyaliteit opbouwen.

Hoe meld je je producten aan voor Amazon Coupons?

Het aanmelden van je producten voor Amazon Coupons is een slimme zet om de zichtbaarheid en verkoop te vergroten. Hier zijn de stappen om je producten aan te melden voor Amazon Coupons:

 1. Log in op je Amazon Seller Central account.
  Ga naar de Seller Central-website van Amazon en log in op je verkopersaccount.
 2. Navigeer naar Advertising -> Vouchers
  Eenmaal ingelogd, ga je naar het tabblad ‘Advertising’ (Adverteren) en klik je op ‘Vouchers’ (Coupons) in het dropdown-menu.
 3. Kies ”Create your first coupon”
  Kies de optie om een nieuwe coupon aan te maken.
 4. Selecteer een product
  Je wordt nu gevraagd om het specifieke product te selecteren waarvoor je een coupon wilt maken. Klik op het product dat je wilt gebruiken.
 5. Configureer de coupon
  Je kunt nu verschillende parameters voor de coupon instellen, zoals de kortingswaarde, de duur van de coupon en eventuele beperkingen zoals minimale aankoopbedragen.
 6. Tip: Promoot de coupon
  Na het instellen van de couponparameters, kun je ervoor kiezen om deze te promoten op de couponpagina van Amazon. Hiermee vergroot je de zichtbaarheid van je coupon voor potentiële klanten.
 7. Controleer en dien in
  Nadat je alle instellingen hebt geconfigureerd, controleer je de details van de coupon en dien je deze in. Amazon zal je coupon beoordelen en goedkeuren.
 8. Volg de prestaties
  Na goedkeuring kun je de prestaties van je coupon volgen via Seller Central. Hier kun je zien hoeveel klanten je coupon hebben geactiveerd en hoeveel aankopen zijn gedaan met de coupon.

Het aanbieden van Amazon Coupons is een effectieve manier om klanten aan te trekken en je verkoop te stimuleren. Zorg ervoor dat je de juiste kortingswaarden en looptijden kiest om aantrekkelijke aanbiedingen te creëren voor je doelgroep. Bovendien is het belangrijk om de prestaties van je coupons regelmatig te evalueren en aan te passen om het maximale uit deze marketingfunctionaliteit te halen.

Meer over Amazon?

Als je meer wilt leren over hoe je optimaal kunt profiteren van Amazon, bekijk dan onze verschillende pagina’s, waaronder “Verkopen op Amazon“. Onze blogs zijn ook een schat aan informatie over alle aspecten van online verkopen op dit krachtige platform.

En als je klaar bent om de volgende stap te zetten en de expertise van een Marketplace Expert wilt benutten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze Amazon specialisten nemen graag persoonlijk de tijd voor jouw vragen en wensen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie op Amazon, of kom je er zelf niet helemaal uit? Bekijk onze pagina verkopen op Amazon uitbesteden eens, of neem contact op met één van onze medewerkers!

Neem contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *